Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti

Käyttämättömillä tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus.

Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 2-7 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä AINO GALLERIA asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@ainogalleria.fi tai puhelimitse 0500607553 (ma-pe 9-16 )

ainogalleria.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta ainogalleria.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 2 – 7 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Postin kotiinkuljetus 10€

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.
Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.
Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

Nouto AINO GALLERIASTA 0€

Sovi noutoajankohdasta puhelimitse.

Gallerian yhteystiedot ja aukioloajat näet yhteystiedot sivulta https:/ainogalleria.fi/teoskauppa/yhteystiedot

3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard.

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan siten että kaikki pakkauksessa olevat pehmusteet ja suojamuovit ovat paikallaan siten kuin ne olivat lähetyksen saapuessa.

Palautus on asiakkaalle maksuton lukuunottamatta seuraavia tapauksia:

– Tuotteen tiedoissa on mainittu erikseen poikkeus maksuttomasta palautuksesta.
– Tuote on tilattu toiseen maahan, ts. ilmainen palautus vain Suomesta.
– Noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruminen, vaan perumisesta tulee aina ilmoittaa AINO GALLERIALLE.
– Tuote on käytetty ja muuttunut uutta vastaavasta kunnosta
– Lähetyksessä on tilattu useita samanlaisia tai saman tyyppisiä tuotteita.

Mikäli jokin näistä kohdista täyttyy, veloitamme asiakkaalta rahdin todelliset kustannukset.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info(at)ainogalleria.fi tai puhelimitse numeroon 0500607553 (ma – pe 9.00 – 16.00).

Palautus tehdään toimittamalla tuote lähettäjän osoitteeseen. Saatte tarkemman tuotepalautukseen liittyvän informaation asiakaspalvelustamme.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Palautuksen yhteydessä tulee ilmoittaa seuraavat asiat:

Palautuksen syy
Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@ainogalleria.fi tai puhelimitse 0500607553 (ma-pe 9-16 )

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@ainogalleria.fi tai puhelimitse 0500607553 (ma-pe 9-16 ). Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös ainogalleria.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruminen, vaan perumisesta tulee aina ilmoittaa AINO GALLERIAlle. Kuluista jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme kumpaankin suuntaan aiheutuneet kulut, kuitenkin vähintään 10€. Veloitamme Postin tai Matkahuollon hinnaston mukaiset rahtikulut.

7. Yhteystiedot

AINO GALLERIA / AINOKLINIKAT OY
Toijalantie 286
37850 METSÄKANSA

AINO GALLERIA
Mechelininkatu 17 B
00100 HELSINKI

puh. 0500607553

sähköposti: info@ainogalleria.fi


8. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com


Payment Service Provider

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181 830
Business ID 2122839-7Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830
www.paytrail.com